Geomag MagiCube Green Line 8db

11.290 Ft

Cikkszám: FRMX-20GMG00054 Kategória:

Leírás

A Geomag Green Line termékvonal 100 %-ban újrahasznosított műanyagból készül. A termékek előállítása során eddig is hangsúlyt fektettek a környezettudatos gyártásra –100%-ban megújuló energiaforrások igénybe vételével. A kiváló svájci minőségnek köszönhetően a játékélmény is minőségi pillanatokat hoz el számunkra. Válaszd te is a Geomag Green termékek egyikét, hogy velünk együtt figyelhess oda környezetünkre!

A Magicube a Geomag új mágneses vonala, amelyet a legkisebbek számára alkottak meg, hogy felfedezhessék a mágnesesség világát. A kockák mágnessel vannak ellátva, amelyeket bármely irányba fordítva a mágneses erő hatására könnyedén összetapadnak. Szabadalmaztatott eljárással a kockákban lévő pólusok mindig a megfelelő irányba fordulnak, ezzel megkönnyítik a kicsik építési feladatai. Fedezze fel gyermeked a mágnesesség varázslatos erejét játékosan a Magicube kockák segítségével.

A MagiCube vonal a legkisebbek számára készült, nagyobb kockák és élénk színek jellemzik. A kockák mágnesessége igen erős, így bármilyen 3 dimenziós alkotás kivitelezhető velük. A kicsik megismerkednek játék közben a mágnesességgel, és fejlődik szem-kéz koordinációjuk és kreativitásuk.A doboz tartalma:- 2 db kék színű MagiCube kocka- 2 db piros színű MagiCube kocka- 2 db sárga színű MagiCube kocka- 2 db zöld színű MagiCube kockaA csomagolás mérete: 9 x 9 x 18 cm1 éves kortól ajánljuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Geomag MagiCube Green Line 8db” értékelése elsőként