Maxim Sport SIM kártyás szürke okosóra, légnyomás és magasságmérés

30.490 Ft

Cikkszám: STFF-AA40-132 Kategória:

Leírás

Termékleírás és Műszaki Adatok
Termékleírás
Sportra tervezve / légnyomás és magasság mérő
A maxim Sport okosóra kifejezetten a sportot kedvelő emberek számára ajánlott termék. A két színben kapható okosóra különböző alkalmakra is tökéletes viselet.

 
3 műholdas GPS támogatás
Az okosóra 3 GPS műhold jeleivel képes kommunikálni (GPS, GLONASS, BEIDOU), amivel gyorsabb és pontosabb helymeghatározást képes elérni.
 

 
Sport módok
A Maxim Sport okosóra 5 beépített sport módot támogat:

kültéri futás
futópad,
bicikli
hegymászás,
maraton

 

 
A beépített iránytűvel könnyen megtalálhatod a helyes irányt. Ezen felül légnyomás mérő és magasság mérő is rendelkezésre áll.
Valós idejű eredmények az éppen aktuális edzésről.
Cserélhető szíj
A Maxim Sport okosóra szíja bármikor lecserélhető. Ha egy esetleges sérülés keletkezik a szíjon, akkor ezt könnyedén ki tudjuk cserélni.
 

 
Készenléti idő 

A Maxim Sport okosóra feltöltése kb. 2 órát vesz igénybe. A 100%-os feltöltöttség után a készülék 72 órán át képes üzemelni.
 

 
Légzésgyakorlat 
A Maxim Sport okosóra segítségével könnyedén ellazulhatunk és gyakorolhatjuk a különböző légzési gyakorlatokat, a beépített zenelejátszóval pedig élvezhetjük közben kedvenc zenénket is.
 

 
Pulzusmérő
A Maxim Sport okosóra 24 órás folyamatos pulzusmérésre alkalmas. Rögzíti az adatokat és a nap bármelyik szakaszában ellenőrizni tudja a pulzusingadozásokat!
 

 
SIM kártya támogatás
A Maxim Sport okosóra egy telefon is egyben mely támogatja a nano sim kártyákat is. A SIM kártyával nem maradsz le a fontos hívásokról és üzenetekről!

Hívás fogadás és indítás,
Üzenet emlékeztető,
telefonkönyv,
rezgés emlékeztető,
hívás elutasítás stb.. 

 

Az okosóra nem gyógyászati eszköz. Az óra alkalmas viselőjének pulzus és vérnyomás értékeinek mérésére és az eredmények továbbítására, de a mért eredmények csak tájékoztatásul szolgálnak és nem minősülnek orvostechnikai eszköz által hitelesített adatoknak.
 

Specifikáció

Súly

60g

Akku
360mAH

Kijelző
1.3 inch, érintős

Bluetooth
3.0, 4.0

Vízállóság
IP67

Óraszíj

szélesség: 22 mm
hossz: 271 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maxim Sport SIM kártyás szürke okosóra, légnyomás és magasságmérés” értékelése elsőként