WHITE WAX Digitális LCD Gyantamelegítő (500ml)

19.901 Ft

Cikkszám: SPLZ-WAX-HEATER-APPLE-500ML Kategória:

Leírás

White Wax Digitális LCD Gyantamelegítő (500 ml)
Digitális LCD kijelzős gyantamelegítő gép professzionális és otthoni felhasználásra egyaránt, digitális termosztáttal. Amellett, hogy rettenetesen paraktikus és hasznos, a gyönyörű almára hasonlító kialakításának köszönhetően a helység díszévé válik. Az állítható termosztát a gyantamelegítőn lehetővé teszi a kívánt hőfok beállítását a gyanta felolvasztásához, miközben állandó hőmérsékletet tart.
Kivehető alumínium tartállyal van ellátva, így nagyon könnyen takarítható. Kivehető belőle a gyanta és további gyantamelegítő betétek segítségével könnyen cserélhetőek a különböző gyanták.
Digitális termosztáttal szabályozható hőmérséklet 35°-125°-ig, a gyorsabb olvadáshoz és a gyanta melegen tartásához. LCD kijelzővel és nyomógombokkal rendelkezik, a hőfok és az időzítés egyszerű beállításához.
Miért válaszd a White Wax digitális gyantamelegítő gépet?
• Designos alma formájú melegítő, a helység dísze
• Könnyen szabályozható, egyszerűen kezelhető nyomógombok
• Digitális termosztáttal ellátott, LCD kijelzőn gyorsan megtekinthető a pontos hőmérséklet
• Könnyen tisztítható, a kivehető melegítőedénynek köszönhetően
• A gyanta benne gyorsan és egyszerűen cserélhető további gyantamelegítő betétekkel
• Választható hőfok, a gyorsabb melegedés és a melegen tartás érdekében
• Energiatakarékos, mert beállíthatod a melegítési időt.
• A készülék automatikusan kikapcsol 24 órás folyamatos használat után, így ha elfelejtenéd kikapcsolni akkor sem melegít napokig és nem történik vele baleset.
• Túlmelegedés szabályozójának segítségével automatikusan csökkenti a hőmérsékletet, ha túllépné a kiválasztott hőfokot.
Kinek ajánlott a White Wax digitális gyantamelegítő gép használata?
• Gyors és kényelmes otthoni használatra
• Professzionális, szakszerű használatra szalonokba, kozmetikákba
Hogyan használd a gyantamelagítőt 8 lépésben?
1. Az On/Off gomb segítségével kapcsold be a digitális gyantamelegítőt. Az alapbeállítás hőmérséklete 70 °C.
2. Helyezd a gyantát a White Wax digitális gyantamelegítő készülékbe.
3. A gyanta állaga akkor megfelelő, ha sűrűbb mézszerűvé olvadt. A melegítő hőfokát a fel-le nyilakkal szabályozhatod. Így gyorsíthatod a gyanta melegedését.
4. Amíg a gyanta melegedik készítsd elő a gyantázandó területet Starpil gyantázás előtti fertőtlenítő és szibbasztó géllel, majd hagyd megszáradni.
5. Ha megbizonyosodtál róla, hogy a gyanta állaga és hőmérséklete tökéletes, kezdheted a gyantázást.
6. A gyantát egy spatula segítségével könnyű kiszedni a digitális gyantamelegítőből, és felvinni a szőr növekedésével megegyező irányba. Simítsd rá jó erősen a bőrre, hogy az apró pihe szőrszálak is beleragadjanak. Ha a gyantát kézzel szeretnéd felkenni a bőrödre, akkor minden esetben használj gumikesztyűt!
7. A gyantázást követően alkalmazd a Starpil gyantázás utáni habját vagy regeneráló olajkeverékét a bőr nyugtatására és táplálására.
8. A teljes gyantázás végeztével 24 óra elteltével használd a Starpil szőrbenövést gátló és szörtüsző gyulladás elleni spray-ét.
Tuti tippek, hogy kimaxold a gyantázást otthonod hényelmébő, fájdalommentesen:
Mielőtt elkezdenéd a gyatázást szánj időt az előkészületekre is, ne csak egy gyors szőrtelenítésről, hanem a tested és lelked ápolásáról is szoljon ez az idő! Éppen ezért csinálj kellemes welness hangulatot, majd készítsd fel bőrödet a gyantázásra úgy, hogy használod a Starpil Prepil gyantázás előtti fertőtlenírő és hűsítő gélt, mely egyedülálló formulájának köszönhetően a szőrön jobban megtapad a Starpil Roll-on gyantapatronok és gyanták. A szőr eltávolítását megsokszorozza, míg a bőrt különleges módón megkíméli. Tiszta és frissítő illata kellemessé teszi a gyantázás élményét. Felvitele után (a teljes száradás után) az előkészített, jól hidratált bőr gyantázás miatti fájdalomérzete csökken.
A gyantázás követően pedig alkalmazd az egzotikus illtavilággal bíró Starpil Post Epil olajat vagy habot, melyek használatával csökkenthetjük a gyantázás utáni bőrpírt és irritációt. A teafa-, olíva- és rozmaringolajok együtt segítik a bőr regenerációját és hidratációját miközben eltávolítják a gyanta maradványokat a bőrről és fertőtlenítenek, valamint lassítják az újbóli szörnövekedést.
Elbúcsúznál a benőtt és gyúladt szőrszálaktól! Akkor a gyantázás után 24 órával később használd a Starpil Hair Puller szőrbenővésgátló és szörtűsző gyulladás elleni sprayt, mely természetes alapanyagokból készült, otthoni használatra ajánlott, felszabadítja a visszafordult és bőr alá szorult szőrszálakat. Csökkenti a bőr kipöttyösödését és az irritációt.
Kellemes, kényelmes és fájdalommentes szőrtelenítést kívánunk!
Technikai adatok:
• Teljesítmény: 100 W
• Súly: 730 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WHITE WAX Digitális LCD Gyantamelegítő (500ml)” értékelése elsőként